Szavazás

Magyar Háló Internetes filmdíj 2019

Szavazz az év legjobb filmjeire

Vajon melyek voltak az esztendő legkiemelkedőbb külföldi és hazai filmes teljesítményei? A Magyar Háló Internetes Filmdíj az online kritikusok kezébe adja a döntés lehetőségét! Az első alkalommal megrendezésre kerülő Magyar Háló Internetes Filmdíj célja, hogy a nézők mellett a szakma megbecsült újságírói számára is lehetőséget biztosítson arra, hogy a népszerű külföldi produkciók, valamint a legrangosabb filmes seregszemléken is rendszeresen hangos sikert arató magyarországi alkotások mezőnyéből kiválasszák az év legjobbjait.

A szavazás menete
A szavazáshoz nincs más dolgod, mint kiválasztani az egyes kategóriák alatt felsorolt filmek valamelyikét. Ha végeztél, kattints a 'Szavazat beküldése' gombra. Ha nem szerepelne az általad legjobbnak talált film a feltüntetett kategóriák alatt, a 'Keresés' mezőben tetszőlegesen beírhatod a hiányzó címet, és leadhatod a szavazatodat.

Legjobb akciófilmLegjobb családi és animációs filmLegjobb filmdrámaLegjobb fantasy / sci-fi / horrorLegjobb vígjátékLegjobb magyar filmLegjobb magyar színészLegjobb magyar színésznő
Elérhetőség: kapcsolat@magyarhalo.hu